در بازدید رئیس مرکز توسعه تحقیقات وزارت بهداشت از آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان شد؛

دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از فاکتورهای لازم برای توسعه تحقیقات برخوردار است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۴/۱۵ ۱۱:۱۵ | تعداد بازدید: 26

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی؛ دکتر علی اصغر عبادی فر رئیس مرکز توسعه تحقیقات وزارت بهداشت و دکتر رضا نجفی پور مشاور اجرایی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با حضور اعضای هیات علمی و مسئولین ارشد حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه از جریان وضعیت ، عملکرد  و توانمندیهای آزمایشگاهی و تحقیقاتی علوم پزشکی تربت حیدریه بازدید بعمل آوردند.

دکتر عبادی فر در این بازدید ضمن تکیه بر پویایی و انگیزه هیات علمی جوان این دانشگاه عنوان داشت: تربت حیدریه فاکتور های لازم برای توسعه تحقیقات را داراست و ما نیز آماده پاسخ به نیاز های پژوهشی و تحقیقاتی تربت حیدریه هستیم.

دکتر نجفی پور نیز توصیه هایی درخصوص توسعه فضای فیزیکی و سایر امکانات با توجه به پتانسیل بالای تربت حیدریه تصریح کرد:انتظار داریم طی سال های پیش رو شاهد توسعه و ارتقای فعالیت های پژوهشی به ویژه تبدیل پژوهش به محصول باشیم و صرفا درگیر تولید مقاله نباشیم.

در حاشیه این بازدید نیز دکتر عبادی فر و دکتر نجفی پور با کنترل فشار خون خود و ثبت آن در سامانه بسیج ملی کنترل فشار خون به این پویش پیوستند.