حضور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در یازدهمین همایش دانشجویی تازه‌های علوم بهداشتی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۳/۱۹ ۱۱:۵۵ | تعداد بازدید: 55

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه ؛ یازدهمین همایش دانشجویی تازه های علوم بهداشتی کشور با شعار "دانشجوي مبتکر امروز، متولي فرداي سلامت" روز دوشنبه 22 اردیبهشت ماه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  برگزار شد.

این همایش در در چهار محور اصلی اپیدمیولوژی، بهداشت حرفه‌ای، بهداشت عمومی و بهداشت محیط جهت بررسی توانمندی ها و پتانسیل های دانشجويان در حوزه ي علوم بهداشتي و روش هاي ارتقاء این توانمندی ها طراحی گردید که  دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز در این همایش حضور داشتند.

گفتنی است کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه گردید و پژوهشگران می توانند از امتیازات محتوی مقالات این همایش استفاده نمایند.