معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه همزمان با میلاد حضرت علی اکبر و روز جوان بیان کرد:

جوانان، موتور محرکه تغییر در جامعه و حافظ آرمان های نظام هستند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۲۷ ۱۹:۱۴ | تعداد بازدید: 13

دکتر حسن اژدری زرمهری معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه طی پیامی فرا رسیدن  ۱۱ شعبان ،روز میلاد حضرت علی‌اکبر و روز جوان را به عموم جوانان فهیم کشور و به ویژه جوانان انقلابی و آینده ساز دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه ؛ در متن این پیام آمده است:

۱۱ شعبان ،روز میلاد حضرت علی‌اکبر فرزند امام حسین (ع) ، بعنوان روز جوان در نظر گرفته شده‌است که فرصت مغتنمی است تا به شکوفایی توانمندی‌ها ، خلاقیت‌های جوانان و به خواسته‌های این قشر توجه جدی صورت گیرد.

نشاط و شادابی، تحرک و قدرت و انگیزه های بلند رویش و پویش،  ره آورد بوستان جوانی است و جوانان ایران اسلامی همواره در هویت، اندیشه، علم، رستگاری، غیرت، دانایی، صیانت و دفاع از کیان کشور ریشه داشته اند. لذا امروز که ایران اسلامی به برکت خون شهیدان در مسیر پیشرفت و توسعه در حال حرکت است، حضور نیرو های جوان، مؤمن، با استعداد و متخصص در عرصه های مختلف برای سرعت بخشیدن به این حرکت به عنوان موتور محرکه تغییر در جامعه امری ضروری است زیرا اعتلا و پویایی هر جامعه در گرو وجود همین جوانان است که مسئولین امر نیز باید عنایت ویژه ای به آن داشته باشند.

اینجانب ضمن شادباش گویی این مناسبت مبارک به عموم جوانان فهیم کشور و به ویژه جوانان انقلابی و آینده ساز دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ، برای همه آنان از درگاه ایزد متعال سربلندی و سرافرازی روزافزون و توفیق در تمام مراحل زندگی مسئلت می کنم. امید آن که همان گونه که پیش از این تأکید کرده ام، سال 1398 برای جوانان عزیز سال نشاط و امید و توسعه اشتغال و ارتقای شایسته در مدیریت ها باشد و کارنامه ای درخشان در این حوزه داشته باشیم.

برچسب های خبر