درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در رویداد ایده پروری و کار آفزینی سلامت مشهد؛

تیم دانشجویی سلامت یابان نوین موفق به کسب رتبه دوم شد

کد مطلب: ۸۶۹ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۴/۲۵ ۱۰:۱۱ | تعداد بازدید: 32

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه؛ تیم دانشجویی سلامت یابان نوین در رویداد ایده پروری و کار آفزینی سلامت مشهد که با هدف بهبود فضای کسب و کار و رونق تولید و نیز نقش و اهمیت کارآفرینی در توسعه کشور توسط دانشکده پرستاری و مامایی علوم پزشکی مشهد برگزار شد حائز رتبه دوم شدند.

دکتر الناز خرداد عضو هیات علمی دانشگاه در این خصوص بیان کرد: این رویداد درمحورهای  پیشگیری، ارتقا خود مراقبتی،خدمات مراقبت در منزل، روش های طب مکمل و جایگزین و  طراحی و ساخت تجهیزات خدمات محور بالینی برگزارشد که تیم دانشجویی سلامت یابان نوین با ایده آدامس انعقادی برای خونریزی لثه توانست نظر مساعد داوران را دریافت و به مقام دوم دست یابد.

شایان به ذکر است ویداد ایده پروری و کارآفرینی  ۲۲ الی ۲۴ تیر ماه  در محل دانشکده پرستاری مامایی علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

برچسب های خبر