تبریک و تسلیت معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت سال ۱۳۹۹ و شهادت امام موسی کاظم (ع)

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۲/۲۹ ۱۵:۱۸ | تعداد بازدید: 50

دکتر حسن اژدری زرمهری طی پیامی سال نو شمسی و نوروز باستانی را که مصادف با شهادت امام موسی کاظم (علیه السلام)، را خدمت جامعه پرتلاش وجهادی بهداشت و درمان، جامعه دانشگاهی، اساتید و اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان گرامی ، مردم شریف و ولایت مدار شهرستان تربت حیدریه و ویژه به کادر درمان، پزشکان و پرستاران جبهه مبارزه با کرونا تبریک و تسلیت گفت.

در متن پیام معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه آمده است:

با درود به روح پرفتوح بنیان گذار جمهوری اسلامی امام راحل (ره) و شهدای اسلام به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و همچنین آرزوی موفقیت وسربلندی برای دانشگاهیان عزیز، عافیت و سلامتی برای کادر بهداشت و درمان که در جهبه مبارزه با کرونا در حال خدمت رسانی‌اند، فرارسیدن سال جدید و عید نوروز را که مقارن با شهادت امام هفتم شیعیان، امام موسی کاظم (ع)است را به تمامی ملت عزیز ایران بویژه دانشگاهیان عزیز و مردم شهرستان تربت حیدریه تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

امسال بهار پرطراوت که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت است در حالی از راه می‌رسد که هموطنان عزیزمان در سراسر میهن اسلامی به ویژه استان خراسان رضوی برای پیشگیری و مقابله با شیوع گسترده کرونا تمام توان خود را به کار گرفته و با کادر ازخودگذشته و ایثارگر نظام سلامت کشور همکاری می‌کنند. قطعا نتیجه این همدلی و انسجام ملی عبور موفقیت‌آمیز از شرایط سخت فعلی و شکست کرونا خواهد بود.

شکست کرونا تنها با تلاش عده یا گروه خاص یا بخشی از جامعه محقق نمی‌شود بلکه همکاری عموم ملت ایران در عدم حضور غیر ضروری در اماکن عمومی شهر‌ها و  اهتمام به رعایت کامل موارد بهداشتی را طلب می‌کند.

سال ۹۸ سالی سرشار از تلاش برای دست یابی به اهداف توسعه ای دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در حوزه آموزش و فناوری منطقه و استان در عرصه های ملی و بین المللی بود ، و تمامی برنامه های این مجموعه در جهت نیل به آن متمرکز گردید، که از مهم ترین اقدامات آن جذب رشته های جدید و پذیرش دانشجویان غیر ایرانی و توسعه روابط بین المللی در حوزه آموزش، برگزاری استارت آپ های سلامت و جشنواره پروپوزال نویسی و مدرسته تابستانه علوم اعصاب اقدامات موثری در حوزه فناوری و تحقیقات این مجموعه بود.

اینجانب سال نو شمسی و شهادت امام موسی کاظم(ع) را به تمامی شما عزیزان تبریک و تسلیت عرض می.نمایم و آرزو می‌کنم سال جدید، سالی پر از خیر و برکت و همراه با سلامتی برای همه مردم ایران اسلامی باشد و به حول قوه الهی هرچه سریع تر با تلاش های بی منت کادر بهداشت و درمان کرونا را شکست خواهیم داد.