استادیار دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه :

با تغییر سبک زندگی به جنگ قاتل خاموش بروید

کد مطلب: ۸۳۶ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۱۳:۴۵ | تعداد بازدید: 18

دکتر رضا قاسمی متخصص بیماری های قلب وعروق و استادیار دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در گفتگویی با روابط عمومی بیان داشت :اولین درمان بیماری فشار خون تغییر سبک زندگی و اصلاح رژیم های غذایی و انجام فعالیت های بدنی می باشد.دکتر قاسمی ادامه داد: درصد بسیاری از مردم جهان به این بیماری مبتلاء هستند و خیلی از این افراد از بیماری خود خبرندارند ،به همین دلیل ازآن بعنوان قاتل خاموش نامبرده میشود.

استادیار دانشگاه اظهارداشت:فشارخون  خود سه دسته بیماری از جمله بیماری های عروق مغزی،عروق قلبی و عروق محیطی ایجاد میکند و این موضوع ضرورت  آگاهی در مورد این بیماری را دوچندان میکند،زیرا دو سوم کسانی که دچار سکته مغزی میشوند دچار بیماری فشار خون بوده اند و پنجاه درصد بیماران سکته های قلبی،سابقه فشارخون داشته اند.

متخصص بیماری های قلب و عروق عنوان داشت :نقش ژنتیک درابتلاء به این بیماری مهمترین فاکتور می باشد و عوامل دیگری مانند سن و جنسیت نیز تاثیر گذار است و لازم به ذکر است عوارض فشارخون معمولا 10تا 30سال بعد از ابتلاء به سراغ فرد می آید.

برچسب های خبر