مهر همدلی اساتید دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در هفته بزرگداشت مقام استاد

اهداء مبلغ 60میلیون ریال به هموطنان سیل زده توسط اعضاء هیئت علمی و اساتید

کد مطلب: ۸۳۰ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۱۵ ۰۹:۰۹ | تعداد بازدید: 23

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه، به مناسبت بزرگداشت شهادت استاد شهید مرتضی مطهری(ره) و روز استاد همایشی در روز شنبه 14 اردیبهشت ماه 1398 با حضور رئیس، معاونین آموزشی پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی ،مدیران ارشد حوزه  آموزش ،پژوهش، فرهنگی و نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در محل سالن همایش های ابن سینا این دانشگاه برگزار شد.

دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این مراسم بیان کرد: شهید مطهری نشان داد که جنس کار معلمی و انبیاء یکی است و معلمان همان وظیفه ای را انجام میدهند که انبیاء انجام میدادند و آن روشنگری و تاباندن نور به عرصه های تاریک می باشد.دکتر سعیدرضا قنبری زاده در ادامه تصریح کرد: آینده این مملکت را جوانانی که در محضر شما کسب علم می نمایند، خواهند ساخت .ازطریق شمابا ایجاد تعهد در جوانان کشورمان میتواند امید و انتظار برای ارزش های عدالت،آزادی  واحترام به شرافت انسانی داشته باشند و همچنین از طریق شما آماده بودن برای کار و فعالیت های اجتماعی را کسب می نمایند.

دکتر اژدری زرمهری نیز در خصوص  گرامیداشت این روز و هفته اظهار کرد: جایگاه معلمان در فرهنگ اسلامی و فرهنگ دینی بسیار و الا و ارزشمند می باشد و در سخنان بزرگان دین و انقلاب شغل معلمی با شغل انبیای الهی سنجیده شده است و عشق به كمال و تعالي انسان ها و حركت در اين مسير است و به همين خاطر اساتيد شمع فروزان جامعه بشري هستند.

حجت الاسلام والمسلمين دکتر صافدل، نماینده نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه نيز به بيان ويژگي هاي استاد مطهري پرداخت و گفت: استاد مطهری معلمی بود که عمر خود را صرف تعلیم و تعلم جامعه خود کرده و آثار اندیشه های خود را برای نسل بعد هم به جا گذاشت.دشمنان با شهادت او فكر و انديشه شهيد مطهري را نشانه گرفتند و هنوز آثاري كه بتواند جايگزين آثار شهيد مطهري شود خلق نشده است و لذا نبايد از دستاوردها و مسير علمي وي غافل شويم.

برچسب های خبر