در همایش سبد تغذیه سالم و اقتصادی عنوان شد؛

امنیت غذایی و تغذیه سالم مهترین نیاز انسان و عامل رشد و توسعه اقتصادی جامعه

کد مطلب: ۸۵۴ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۳/۲۹ ۰۹:۴۴ | تعداد بازدید: 27

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه ؛همایش سبد تغذیه سالم و اقتصادی به همت کارگروه علوم تغذیه و امنیت غذایی و با مشارکت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، معاونت بهداشت و معاونت غذا و دارو  دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور کارکنان، اعضای هیات علمی، بهورزان و سفیران سلامت با تدریس دکتر عربی متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالن همایش های ابن سینا برگزار شد.

دکتر عربی ضمن اشاره به اینکه تغذيه سالم و امنيت غذايي مهمترين نياز انسان و همچنین عاملي براي رشد و توسعه اقتصادي جوامع است، بیان داشت: دو رکن اساسي دسترسي افراد جامعه به تغذيه سالم و دریافت مواد غذايي لازم فرهنگ مصرفي و توانايي مالي است.

وی در ادامه بیان کرد: کیفیت موادغذایی دریافتی و تغذیه‌ی بهینه یکی از مسائلیست که در زندگی روزمره باید به آن اهمیت ویژه‌ای داد. اما سطح اقتصاد و درآمد یکی از عواملی است که بر تغذیه افراد،تاثیر گذار است. به طوری که درآمد پایین یکی از دلایل عدم دریافت تغذیه مناسب است. غافل از این که عدم دریافت تغذیه مناسب خود باعث ضرر و زیان‌های اقتصادی مربوط به درمان و سبب کاهش کارایی افراد می‌شود؛ و مهم‌تر از آن آسیب‌های جبران ناپذیری است که به سلامت انسان وارد می‌کند.

دکتر محمدعلی فهمیده کار مسئول کارگروهعلوم تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز هدف از برگزاری این همایش را چگونگی تهیه سبد غذايي مطلوب بر اساس دو رکن توانايي مالي و دانش غذايي دانست و افزود: در این همایش توصیه‌هایی در مورد انتخاب مواد غذایی برای تأمین مواد مغذی مورد نیاز رژیم غذایی برای افراد با درآمد پایین نیز مورد توجه قرار گرفت.