به همت مرکز آموزش مداوم و بسته اعتلای اخلاق حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه دور میز اخلاق گرد هم آمدند

کد مطلب: ۷۶۰ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۱/۰۹ ۱۱:۱۵ | تعداد بازدید: 46

کارگاه آموزشی اخلاق حرفه ای ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به همت مرکز آموزش مداوم و بسته اعتلای اخلاق حرفه ای و با همکاری دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه  و امور هیات علمی برگزار شد.

دکتر مصطفی شیخ الطایفه مسئول بسته اعتلای اخلاق حرفه ای از برگزاری برنامه مدون آموزش اخلاق پزشکی با مشارکت امور هیات علمی خبر داد و افرود:این کارگاه در راستای تحقق اهداف بالا دستی و با موضوعات مرتبط با اخلاق پزشکی حرفه ای و توسعه آموزش اخلاق پزشکی مبتنی بر ارزش های ایرانی-اسلامی برگزار شد.

نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز رضایت خداوند را والاترین هدف در انجام کارها دانست و در این خصوص بیان داشت : اگر ما قرب الهی را در کارها مدنظر قرار دهیم قطعا نتیجه کار رضایتمند است .

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین صافدل رعایت اصول اخلاق حرفه ای را از ملزومات اولیه کار اعضای هیئت علمی و اساتید برشمرد و عنوان داشت : اساتید به عنوان الگوهای سازنده برای جوانان جویای علم بایستی علاوه بر مباحث علمی در مسائل اخلاقی نیز باید دارای دانش کافی باشند و چارچوب ها و اصول را در این امر حساس رعایت کنند.

ایشان  در ادامه به نقش دانشگاه ها در پیشرفت علمی کشور در طول دوره چهل ساله انقلاب اسلامی نیز پرداخت و در این مورد اظهار داشت : اساتید به عنوان راهنمایان مسیر توسعه علمی جامعه نقش پررنگی در طول سالیان پربار انقلاب اسلامی داشته اند و فضای امروز کشور نیز اساتید و فرهیختگان دانشگاهی باید نسبت به آگاهی افزایی در سطح دانشگاه ها اهتمام ورزند.

گفتنی است این کارگاه با حضور بیش از 40 نفر از اعضای هیئت علمی و به مدت چهارساعت در سالن همایش ابن سینای دانشگاه برگزار شد .