به همت نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه

اساتید گروه معارف دانشگاه های تربت حیدریه پایش شدند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۵/۰۱ ۱۴:۲۲ | تعداد بازدید: 32

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی اساتید گروه معارف تربت حیدریه مورد ارزیابی و پایش علمی قرار گرفتند. حجت الاسلام و المسلمین صافدل نماینده نهاد مقام معظم رهبری و مدیرگروه معارف دانشگاه در این خصوص بیان داشت : جلسه پایش اساتید گروه معارف شهرستان با هدف ساماندهی و سنجش سطح علمی اساتید و با حضور اساتید مصاحبه کننده از دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برگزار شد.

وی افزود : این جلسه یکروزه با شرکت بیش از 30 نفر ازاساتید گروه معارف شهرستان تشکیل شد و خوشبختانه ارزیابی گروه مصاحبه کننده از سطح علمی اساتید شهرستان رضایت بخش بود .

حجت الاسلام و المسلمین صافدل در پایان عنوان داشت : با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته امیدواریم شاهد بهبود کیفیت آموزشی در دروس گروه معارف باشیم و تلاش میکنیم تا رسالت خود را در این امر مهم به بهترین نحو ممکن به انجام رسانیم .

برچسب های خبر