اخذ مجوز مرکز آموزش مجازی توسط دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۵/۱۹ ۱۹:۰۱ | تعداد بازدید: 497

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از موافقت شورای عالی آموزش مجازی کشور با مجوزمرکزآموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خبر داد.
دکتر محمد رضا رضائی منش گفت : در راستای تحقق آیین نامه نظارت و ارزشیابی مراکز آموزش مجازی و دانشکده های آموزش مجازی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، مراحل ارزیابی درونی و اعتبار بخشی  مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه صورت پذیرفت و این مرکز موفق به کسب حکم اعتبار بخشی معتبر به مدت سه سال از سوی دبیرخانه ی شورای عالی آموزش مجازی شد.
وی افزود : با توجه به سیاست های وزارت متبوع مبنی بر توسعه و تقویت آموزش مجازی در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور، رشد و توسعه ی مرکز آموزش مجازی این دانشگاه  در دستور کار قرار گرفت و با تلاش و همت روز افزون مجموعه ی اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشگاه زیر ساخت ها و بستر های لازم جهت توسعه ی این مرکز فراهم گردید.
معاون آموزش ، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد : آموزش های مجازی با توجه به کیفیت بالای ارائه دروس، عدم وابستگی کلاس درس به زمان خاص، عدم نیاز به حضور فیزیکی استاد و دانشجو، پشتیبانی و ثبت‌نام از تعداد زیاد دانش‌پژوه در یک درس و ... از اهمیت بسزایی برخوردار است و همچنین در دوران شیوع اپیدمی کووید-19 و تعطیلی دانشگاه ها و کلاس های درس نقش و اهمیت آن دو چندان شده است و در این راستا  دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اختصاص 550 متر مربع مساحت برای این مرکز ازسال 1392 و با راه اندازی سامانه مدیریت یادگیری الکترونیک  (LMS)فعالیت آموزش مجازی را شروع نمود و سپس با راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی و توسعه آموزش مجازی همسو با طرح تحول در آموزش در سال 1394  فعالیت های این مرکز شتاب فزاینده ای یافت و استانداردهای مراکز آموزش مجازی مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی مجازی در این دانشگاه مستقر گردید.
وی افزود: مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با داشتن اعضای هیئت علمی متخصص در حوزه یادگیری الکترونیکی و تکنولوژی آموزشی به عنوان قطب یادگیری الکترونیکی در شرق کشور محسوب می شود و طیف متنوعی از انواع محتواهای الکترونیکی چند رسانه ای و فیلم های آموزشی را با استاندارد های به روز محتوای الکترونیکی تولید می نماید و در موکس ملی آرمان به عنوان یک دانشگاه فعال مشغول به فعالیت است و همچنین این مرکز در راستای توسعه رشته های مجازی، رشته ی کارشناسی ارشد برنامه ریزی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی را در سند آمایش سرزمین کلان منطقه 9 تصویب نموده است.