نکات مهم و زمانبندی انتخاب واحد دانشجویان

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۱۰ ۱۵:۵۰ | تعداد بازدید: 503

مهلت انتخاب واحد نیمسال اول 98 از تاریخ 10 شهریور لغایت 15 شهریور 1398 می‌باشد.

مهم: درس آموزش مهارت‌های کارآفرینی به همراه درس دفاع مقدس به‌صورت ستاره‌دار ارائه خواهد شد که دانشجویان به انتخاب خود ملزم به گذراندن یکی از این دروس در دوره تحصیلی خود می‌باشند.

1- در صورت هرگونه اشکال در سیستم با شماره  05152228023 سرکار خانم محولاتی یا جناب آقای حتاب تماس حاصل نمایید.

2- انتخاب واحد ترم یک دانشجویان جدیدالورود توسط کارشناسان آموزش دانشگاه انجام خواهد شد، ضمناً برای ورود به سامانه سما از نام کاربری (شماره دانشجویی) و کلمه عبور (شماره داوطلبی کنکور) استفاده نمایید.

3-برای استفاده بهینه از سامانه از نسخه Google Chrome  استفاده شود.

4-دانشجویان و اساتید محترم اطلاعات شناسنامه‌ای خودتان را در سامانه سما تکمیل نمایید.

5-بر اساس مصوبه شورای آموزش دانشگاه دانشجویانی که در مهلت قانونی انتخاب واحد ننمایند می‌بایست از مرخصی تحصیلی استفاده نمایند و یا هرچه سریع‌تر نسبت به انتخاب واحد خود اقدام نمایند؛ و در صورت تائید عذر موجه، با کسر 2 واحد از سقف مجاز واحد تعیین شده در ترم،  انتخاب واحد دانشجو توسط کارشناسان آموزش  انجام خواهد شد.

6- دانشجویان عزیز به‌هیچ‌عنوان با گوشی همراه عملیات انتخاب واحد، حذف و اضافه، ارزشیابی و اعتراض به نمره و... را در سامانه انجام ندهید

*در صورت هرگونه سؤال درزمینه خوابگاه‌ها با شماره 05152246032 سرکار خانم خواره یا خانم سهرابی تماس حاصل نمایید*