نحوه ورود به سامانه نوید جهت دانشجویان ترم ۱ (ورودی بهمن) - بروز شده 30 اسفند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۲/۲۳ ۰۹:۲۰ | تعداد بازدید: 687

تذکر مهم:  اطلاعیه های آموزشی را حتما از این لینک دنبال نمایید

به اطلاع دانشجویان ورودی بهمن 99 (به استثنای دانشجویان کارشناسی ناپیوسته فوریت پزشکی و کارشناسی ناپیوسته بهداشت محیط که نحوه ورود به سامانه نوید در اطلاعیه های بعدی اطلاع رسانی خواهد شد) میرساند از این پس درس های این ترم شما در سامانه نوید به آدرس http://thumsnavid.vums.ac.ir  قرار داده خواهد شد و دانشجویان می بایست از این تاریخ با توجه به راهنمای پیوست در سامانه نوید وارد شده آخرین تغییرات مطالب درسی را دنبال نمایند.

قبل از مراجعه به سامانه نوید، در سامانه هم آوا درس های انتخاب شده برای شما در این ترم را بررسی نمایید. در صورت هرگونه مغایرت در درس های نمایش داده شده در سامانه هم آوا و سامانه نوید با آموزش تماس حاصل نمایید. جهت ورود به سامانه هم آوا این لینک را مشاهده نمایید.

• جهت وارد شدن به سامانه نوید، راهنمای پیوست را به دقت مطالعه نمایید.
  • نحوه ورود دانشجویان کارشناسی ناپیوسته فوریت پزشکی به سامانه نوید بزودی اطلاع رسانی خواهد شد
  • برای ورود از مرورگرهای بروز کروم و فایرفاکس استفاده نمایید.
  • درهنگام ورود به حساب کاربری در صورت بروز مشکل دقت نمایید که صفحه کلید انگلیسی باشد.
  • در صورت سوال در مورد دروس این ترم و ... با مدیریت آموزش 52228023 051 تماس حاصل نمایید.
  • دانشجویانی که جهت ورود به سامانه نوید با مشکل مواجه هستند با ایمیل vaziriana1@thums.ac.ir در ارتباط بوده در هنگام ارسال مشکل حتما نام - نام خانوادگی - شماره دانشجویی - کد ملی را به همراه جزییات مشکل اعلام نمایند.
  • لینک سامانه نوید و سامانه هم آوا در قسمت سامانه های دانشجویان نیز قرار داده شده است
  • دانشجویان کارشناسی ناپیوسته بهداشت محیط ورودی بهمن 99 در حال حاضر پس از ورود امکان مشاهده درس های خود را نخواهند داشت که بزودی زمان مشاهده درس ها در سامانه نوید اطلاع رسانی خواهد شد.
  • دانشجویانی که دارای ایمیل نیستند و با ایجاد ایمیل با مشکل مواجه هستند می توانند یک ایمیل به طورموقت در سیستم با فرمت yourname@email.com  که yourname می تواند نام خانوادگی شما به انگلیسی باشد  وارد نمایند و در اولین فرصت پس از ایجاد ایمیل برای خود آن را جایگزین نمایند.
  •  دانشجویان توجه نمایند لیست درس های ترم جاری شما فقط در سامانه هم آوا معتبر بوده و در سامانه نوید ممکن است به اشتباه درسی کم یا اضافه برای شما باز شده باشد بنابراین مغایرت در دروس خود در سامانه سما و نوید را حتما به مدیریت آموزش اطلاع دهید. همچنین نمرات پایان ترم شما که در سامانه هم آوا ثبت  خواهد شد به عنوان نمره نهایی شما منظور خواهد شد.
  • جهت اطلاع از آخرین تغییرات این صفحه را دنبال نمایید.
فایل های پیوست