قابل توجه دانشجویان ترم ۱ ( ورودی نیمسال دوم ۱399-۱400) - اصلاحیه ۱5 اسفند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ ۱۷:۳۹ | تعداد بازدید: 1210

دانشجویان ترم 1 جهت ورود به سامانه هم آوا (مشاهده انتخاب واحد، حذف و اضافه، مشاهده نمرات، ...)  از این لینک استفاده نمایید یا از قسمت سامانه های دانشجویان به سامانه هم آوا مراجعه نموده برای ورود از مشخصات زیر استفاده نمایید:

•  انتخاب واحد این ترم شما توسط اداره آموزش انجام خواهد گرفت و از روزهای آینده در سامانه هم آوا قابل مشاهده خواهد بود
  •  نحوه ورود به سامانه نوید (مشاهده دروس، فایل های درسی، تکالیف، آزمون و ...) بزودی اطلاع رسانی خواهد شد.
  • در صورت مشکل برای ورود به سامانه هم آوا و بر طرف کردن مشکلات با اداره آموزش تماس حاصل نمایید  52228023 051

نام کاربری و پسورد دانشجویان آزمون سراسری (جدیدالورود نیمسال دوم 1399-1400):

• نام کاربری : شماره دانشجویی
  • پسورد  : کد داوطلبی

دانشجویان کارشناسی ناپیوسته ( بهداشت محیط و فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی ورودی نیمسال دوم 1399-1400)

• نام کاربری : شماره دانشجویی
  • پسورد : کدملی

ضمنا کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته بهداشت محیط جهت تکمیل پرونده آموزش نسبت به ارسال اصل فرم های آموزشی و کپی مدارک تحصیلی و ثبت نامی به شرح ذیل به معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه مساعدت نمایید.

1. کپی شناسنامه تمام صفحات – کارت کلی- عکس
  2. کپی آخرین مدرک تحصیلی