فعال شدن دروس دانشجویان در سامانه نوید

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۱/۲۳ ۰۸:۴۵ | تعداد بازدید: 152

به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند دروس اخذ شده در نیمسال در سامانه نوید در پروفایل دانشجویان به روزرسانی گردیده است لذا کلیه دانشجویان نسبت به بررسی و هم خوانی دروس ارائه شده در سامانه نوید و سامانه هم آوا اقدام نمایند شایان ذکر است ملاک کارنامه دانشجویان دروس انتخاب شده در سامانه هم آوا می باشد در صورت هرگونه مغایرت با کارشناسان آموزش دانشکده خود تماس بگیرید و از هرگونه تماس با اداره آموزش خودداری فرمایید.

همچنین دانشجویانی که برای ورود به سامانه نوید با مشکل مواجه هستند نام، نام خانوادگی، شماره دانشجویی و کد ملی خود را به vaziriana1@thums.ac.ir ارسال نمایند.

دروس نیمسال اول دانشجویان ترم اول کارشناسی پیوسته بهداشت محیط به دلیل تغییر چارت آموزشی طی یکی دو روز آینده در دسترس دانشجویان قرار خواهد گرفت.

ﺍﯾﻤﯿﻞ

ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻤﺎﺱ