فراخوان بیست و یکمین کنگره سالیانه ملی و هفتمین کنگره بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۲/۲۲ ۱۰:۰۶ | تعداد بازدید: 32

بیست و یکمین کنگره سالیانه ملی و هفتمین کنگره بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی در تاریخ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل و وزرات بهداشت، خدمات درمان و آموزش کشور در شهر بابل برگزار خواهد شد.این کنفرانس از طریق پایگاه سیویلیکا اطلاع رسانی میگردد و چنانچه تحت حمایت سیویلیکا قراربگیرد، پس از برگزاری، مقالات کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد. محورهای این همایش، سلامت سالمندان، علوم دارویی، پزشکی ایرانی، پرستاری و مامایی، خون شناسی و سرطان بیماری های غیرواگیر، علوم اعصاب وبهداشت روان، فناوری و نو آوری های علوم پزشکی،  بیماری های واگیر و اختلال ایمنی آسیب شناسی، ژنتیک و سلول های بنیادی است. هممچنین مهلت ارسال خلاصه مقاله 31 اردیبهشت ماه سال جاری می باشد.

تصاویر اطلاعیه