اطلاعیه مهم در خصوص اتمام سال تحصیلی ۱399-۱400

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۵/۱۱ ۰۷:۵۸ | تعداد بازدید: 154

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند با توجه به اتمام سال تحصیلی 1400-1399 جهت انجام فرآیندهای مورد نیاز خود حداکثر تا تاریخ چهارشنبه 1400/05/13 با کارشناسان آموزش دانشکده خود مکاتبه نمایند، شایان ذکر است به درخواست های خارج از بازه ی یاد شده تا تاریخ 1400/06/13 ترتیب اثر داد نخواهد شد.

1-انجام فرایند فارغ التحصیلی دانشجویانی که نمرات کارآموزی آنها ثبت و کسری مدارک نداشته اند میتوانند جهت فارغ التحصیلی خود به سرکار خانم وزیری پور مسئول امور فارغ التحصیلان به صورت حضوری مراجعه نمایند.

2-دانشجویان و فارغ التحصیلانی که درخواست مدرک تحصیلی یا گواهی موقت دارند نیز مدارک ذکرشده در سایت دانشگاه را به ایمیل قید شده در سایت ارسال نمایند ، و مدارک درخواست شده توسط دانشجویان از تاریخ 1400/06/13 صادر خواهد گردید.

(لینک مدارک مورد نیاز فارغ التحصیلی)

3-درخواست هرگونه گواهی اشتغال به تحصیل یا واکسیناسیون جهت دانشجویانی که متقاضی واکسن در شهر خود می باشند یا هرگونه فرایند مربوط به امور آموزشی صرفا با کارشناسان دانشکده خود تماس حاصل نمایند و از تماس غیرضروری با اداره آموزش خودداری نمایند.

کارشناس دانشکده

شماره تماس