گزارش اولین ماراتون استارتاپی سلامت و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با محوریت "سلامت و بهداشت در بستر IT"

آخرین بروزرسانی: ۱۳۹۷/۰۸/۲۳ ۰۹:۵۴| تعداد بازدید: 174
اولیت مارتون استارتاپی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

آذر 1395

باسمه تعالی

امام علي عليه السّلام فرمودند: عبادت ده جزء است که نه جزء آن در کار و تلاش برای به دست آوردن روزی حلال است..

خلاصه گزارش

دانشگاه کارآفرین به نهادی اطلاق میشود که علاوه بر آموزش های تئوری ، مهارت های لازم شغلی را نیز بر اساس رشته های تحصیلی به دانشجویان آموزش میدهد و با حمایت و پشتیبانی از ایده های جدید و خلاق دانشجویان و اساتید زمینه تبدیل دانش به محصول را فراهم میکند که این امر موجب سرمایه گذاری برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی خواهد شد .

در راستای سیاست های کلان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مبنی بر ایجاد دانشگاه های کارآفرین و تاکید در برگزاری رویداد های آموزشی ، ترویجی در حوزه کسب و کار ، اولین رویداد استارت آپی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار گردید .

از مزایای شرکت در این رویداد می‌توان به صدور گواهی حضور در برنامه برای کلیه شرکت‌کنندگان از سوی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، معرفی جهت استقرار تیم‌های برتر در مرکز رشد، معرفی سرمایه‌گذار برای طرح ‌های کسب و کار و اخذ مشورت و دریافت تجربیات بزرگان حوزه کارآفرینی اشاره کرد.

هدف از برگزاری این رویداد نیز توجه دادن دانشجویان به ایده پردازی و تدوین کسب و کار متناسب با ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بود. جهت ارائه مشاوره های تخصصی ، تلاش شد از جمعی از متخصصین محور رویداد در کنار مشاورین عمومی به عنوان منتور استفاده گردد.

معرفی اولین ماراتون استارتاپی سلامت و بهداشت

اولین رویداد کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با محوریت سلامت وبهداشت در تاریخ 25 و 26 آذر ماه برگزار شد. در این رویداد که با همکاری پارک علم و فناوری خراسان ، دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ، بنیاد نخبگان خراسان رضوی ، دانشگاه تربت حیدریه و سایر دستگاه های اجرایی شهرستان برگزار شد ، از تیم ها خواسته شد تا با طرح ها و ایده های بدیع خود در این حوزه ها به تدوین کسب و کار بپردازند .

در این رویداد 43 گروه درخواست حضور در این رویداد علمی را داده بودند که پس از بررسی و داوری طرح ها ، 13 گروه موفق به حضور در آن شده و به ارائه محصول خود به داوران در قالب های مشخص شدند .

اهداف جشنواره

1-حمایت از کارآفرینان و بنیان گذاران کسب و کارهای نو

2-تقویت روابط کاری کارآفرینان

3-تشویق و آموزش و ارتباط سازی

4-استفاده از تجربیات داوران برای به ثمر رساندن ایده ها

5-افزایش نشاط و پویایی دانشجویان

6-افزایش اعتمادبه نفس در دانشجویان

7-ایجاد انگیزه روحیه خودباوری

8-ارتقاء آگاهی دانشجویان در حوزه های درسی و غیردرسی

9-ارتقاء عملکرد انگیزش و افزایش بهره وری و آموزش کارگروهی

10-ایجاد روحیه کار جمعی و گروهی

11-ارتقاء سطح علمی دانشگاه

12-ارتقاء فرهنگ مطاله و سخت کوشی در دانشجویان

13-فراهم نمودن زمینه ای برای شکوفایی و به ثمر رساندن ایده ها

14-توجه به تفکرات خلاق و نو

15-ایجاد یک محیط شاد رقابتی

16-ارتقاء تعامل ین داوران

17-ترغیب جهت به روز نمودن دانش

18- تربیت نیروهایی توانمند و  متخصص به منظور بسط و توسعه برنامه ها جهت تحول در نظام سلامت

ساختار علمی و اجرایی

رییس ماراتون

دکتر سعید رضا قنبری زاده(ریاست دانشگاه)

دبیر اجرایی ماراتون

دکتر حسن اژدری زرمهری(معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه )

شورای علمی

دکتر حسن اژدری زرمهری ، دکتر حبیبی ، دکتر میری ، صدیقه عباس پور ، مسعود جمشیدیان ،آقای یعقوبی، مریم تاتاری

اعضای کمیته داوری

دکتر حسن اژدری زرمهری ، مهندس جاهدی ، مهندس فلاحت ، مسعود جمشیدیان

اعضای کمیته اجرایی ماراتون

مهلا رضایی ، محمد اسحاق زاده،ایمان سالاری ، زهره نخبه ، جواد صداقت ، فاطمه درویش

موضوعات ماراتون

استارت آپ سلامت و بهداشت در بستر IT

شركت‌كنندگان

کلیه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، دانشگاه آزاد اسلامی ، دانشگاه فرهنگیان ، دانشگاه عالی ، دانشکده علوم پزشکی کاشمر

روز شمار ماراتون

پیش رویداد : 17/9/95

پیشرویداد کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با موضوع کارآفرینی و تدوین کسب و کار برگزار شد .

افتتاحیه ( اهداف و کلیات جشنواره، انتظارات و نحوه امتیازدهی): 25/9/95

اختتامیه: 26/9/95

روند اجرایی ماراتون

در روز پنج شنبه تیم ها پس از استقرار شروع به تدوین کسب و کار متناسب با ایده خود ، در کارگاه مدل کسب و کار با ارائه سرکار خانم مهندس حسامی شرکت نمودند. همچنین در بعد از ظهر کارگاه های MVP  و نحوه ارائه توسط مهندس سعید قمری و استاد فلاحت برگزار گردید .

در روز جمعه با توجه به روز پایانی رویداد ، گروه ها تلاش میکردند بر اساس پیشنهاد منتور ها نقاط ضعف کسب و کار خود را برای ارائه آماده کنند . پیش از ظهر گروه ها جهت آمادگی بیشتر به پیش ارائه برای منتور ها پرداختند و در نهایت داوری طرح ها از ساعت 4 بعد از ظهر با حضور داوران شروع گردید. تیم ها تلاش نمودند با روش های جدید و جذاب کسب و کار خود را در مدت زمان معلوم ارائه دهند. همچنین داوران با طرح سوالات و بیان پیشنهاداتی ، ضمن ارزیابی طرح ها به تکمیل هر چه بهتر طرح ها کمک نمودند. در نهایت نیز سه تیم برتر با نظر داوران مشخص شد .

تیم های برگزیده

سرپرست گروه

نام گروه

مقام

نرم افزاری برای بینایی و شنوایی سنجی

علی ناصری

اسپیشیالیست

اول

رابط لوله تراکستومی

عباس قدرتی

آپ ول

دوم

دستگاه پرتابل تصفیه هوا

هوا به به

سوم

کوادکوپتر برای اعزام و ارائه خدمات اورژانسی

امیر حسین صادقی

ربات امدادگر پرنده

سوم

دستورالعمل و ضوابط ماراتون

1- از یک هفته قبل تیم ها تشکیل شده و به همراه ایده به هیات اجرایی معرفی گردد.

2- تیم ها ازنظرمشخصات فنی و افراد متخصص مانند بازاریاب و حسابدار و فناوری اطلاعات و طراح و حداقل یک نفر دررشته پیراپزشکی تکمیل گردند.

3- صبح روزبرگزاری ماراتون ایدی کارتها به سرپرست گروه تحویل داده می شود.

4- سقف نفرات تشکیل دهنده هر گروه هفت نفر می باشد.

جوایز

• تیم های اول: 50 میلیون ریال