ثبت نام و مدارک مورد نیاز اداره پذیرش و ثبت نام

آخرین بروزرسانی: ۱۳۹۹/۱۲/۰۴ ۱۰:۰۶| تعداد بازدید: 401

الف - ثبت نام از پذیرفته شدگان مقاطع مختلف تحصیلی آزمون کنکور سراسری

پس از اعلام نتایج از طریق سازمان سنجش آموزش کشور، کلیه پذیرفته شدگان موظف می باشند در تاریخ های اعلام شده در سایت دانشگاه ضمن ثبت نام اینترنتی، با در دست داشتن مدارک ذیل و کد رهگیری جهت ثبت نام حضوری مراجعه نمایند. شایان ذکر است عدم مراجعه در تاریخ های مقرر، به منزله انصراف از تحصیل می باشد.

مدارک لازم:

• اصل گواهی نامه پایان دوره پیش دانشگاهی و یا گواهی موقت آن بانضمام یک برگ کپی
  • اصل گواهی نامه پایان تحصیلات متوسطه و یا گواهی موقت آن بانضمام یک برگ کپی
  • اصل کارنامه عکس دار دوره پیش دانشگاهی بانضمام یک برگ کپی
  • اصل کارنامه عکس دار دوره متوسطه بانضمام یک برگ کپی
  • اصل شناسنامه و یک برگ کپی از تمام صفحات آن
  • اصل کارت ملی و یک برگ کپی
  • مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص می کند (کارت پایان خدمت، معافیت دائم ، نظامی و... )
  • 6 قطعه عکس

ب - ثبت نام از پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته